Részletes keresés
Részletes keresés

0 Ft -tól eddig: 50.000.000 Ft

További keresési lehetőségek
Találatok száma: 0
Keresési eredményei

Szerecsenyi szabadidőpark horgásztóval, faházakkal eladó

92.000.000 Ft
|
Add hozzá a kedvencekhez
1060
Jó állapotú

Leírás

Győr vonzáskörzetében, szép környezetben várja új tulajdonosát az 5,4 hektáros SZABADIDŐPARK ÉS HORGÁSZTÓ.
A főúttól 7 km-re, egy csendes, nyugodt, 900 fős település mellett fekvő, bekerített terület csaknem felét vízfelület borítja.
A bejáratott horgásztó 2007 óta üzemel, melybe100 mázsa halat telepítettek. A tó jelenleg süllők, pontyok, csukák, harcsák tanyája de fogható itt dévér, kárász, amúr, csuka, süllő, compó, de a kuriózumnak számító tokhal is. A horgászatot a tavon lévő kis stégekről is lehet folytatni.
A szabadidőpark szállóvendégek fogadására is fel van készülve 4 db faházzal, kiszolgáló helyiségekkel, büfével, terasszal, saját kiépített utakkal, közvilágítással, vízellátással.
Az új, egyenként 16 m?-es, szigetelt, hűtő-fűtőklímával felszerelt faházak, 4 – 4 személy részére biztosítanak szálláslehetőséget. A házak előtti (8m?-es) teraszok – kilátással a tóra- kellemes pihenéssel töltött perceket ígérnek.
A faházak melletti épületben felszerelt konyha, női és férfi mosdó, zuhanyzó áll a vendégek rendelkezésére.
A bejáratnál 64 m?-es főépület fogadja az érkezőket, ahol jelenleg büfé üzemel, terasszal. A bejárat mellet őrzött, megvilágított parkolási lehetőség van.
A vízellátást 3 bevizsgált fúrt kút biztosítja, de szükség esetén a vezetékes víz is elérhető, a már lefektetett csövek bármikor beköthetők a hálózatba. Az ipari áram, kábeltelevízió és internet elérés szintén biztosítva van, a szennyvíz kezelését egy 15köbméteres szennyvíztároló kiépítésével oldották meg.
A telek legmagasabb pontján szép panorámával a tóra, lehetőség van egy kb. 100 m? alapterületű ház építésére, mely érvényes építési engedéllyel rendelkezik.
A területen lehetőség van társas rendezvények teljes körű lebonyolítása létszámkorlátozás nélkül, sátorozásra, csónakhasználatra, grillezés, bográcsozásra, illetve az egy vagy több napra ide látogató vendég nyugodtan magával hozhatja kedvencét is, melyet egy több férőhelyes kutya-kennelben helyezhet biztonságba .

Város:
Postai irányítószám: 9125
Ország: Magyarország
Nyissa meg a Google Térképen
Ingatlanazonosító: 18617
Ár: 92.000.000 Ft
Ingatlan alapterülete: 54.000 m2
Szobák: 16
Furdoszobák: 8

Írjon, visszahívom!

Ön mikor érne rá?
  • Részletes kereső

    0 Ft -tól eddig: 50.000.000 Ft

    További keresési lehetőségek

Hasonlítsa össze a hirdetéseket