Részletes keresés
Részletes keresés

0 Ft -tól eddig: 50.000.000 Ft

További keresési lehetőségek
Találatok száma: 0
Keresési eredményei

Eladó rendezvényház 5,7Ha festői szépségű telken

98.000.000 Ft
,
Add hozzá a kedvencekhez
241
Jó állapotú

Leírás

Eladó ez a sokoldalúan hasznosítható, 5,7Ha területű kiváló adottságokkal rendelkező ingatlan Orosháza-Gyopárosfürdő közvetlen közelében. A Gellértegyházi Történelmi Szabadidős Emlékpark  területe kiváló fejlesztési lehetőségeket kínál. Egy lakóingatlan építésével csodás magánbirtok hozható létre, Gyopárosfürdő közelsége miatt camping, turisztikai beruházás, idősek otthona…stb. kiváló üzleti lehetőségek kínálkoznak.

A környezet festői szépségű, a teljes területet erdősáv öleli körbe, a nagyobb nyílt területet fasorok, kellemes ligetek tagolják, melyek közé szervesen illeszkednek az épületek.

Kettő jelentős épület található az ingatlanban, az egyik egy 500m2-es rendezvényház, a másik épület egy 140m2-es közösségi ház.

A rendezvényház „Árpád Udvarház” egy 2015-ben teljeskörűen felújított épület, tégla falazat, 15cm üveggyapot szigetelés a födémen, műanyag nyílászárók. Épületen belül raktár, külön férfi, női vizesblokk található. A hatalmas belső tér több száz személyt képes befogadni. Kiváló lehetőség nagyobb vállalati rendezvények, esküvők lebonyolítására.

A kisebb 140m2-es épület „Magyarok Tanyája” 2001-ben lett teljes körűen felújítva. Az épület tégla szerkezet, a beltérben archaikus berendezéssel, kettő kemencével, részben padlófűtéssel. Külön konyhával, kamrával, raktárral, férfi-női vizesblokkal tusolóval, WC-vel felszerelt. Az épület mögött állatok tartására alkalmas ólak helyezkednek el.

A területen további kettő tradícionális kemencét találunk melyek nyitott szín véd az időjárástól. A telek hátsó részén található nagyobb területen egy kiemelt színpad és gyerekeknek játszótér is helyet kapott. A telek legvégét egy kb. 10m magas földsánc határolja, mely a környék legmagasabb pontja, onnan gyönyörű panorámát kínál az alföldi táj.

Közüzemi szolgáltatásokból a víz, villany (3x40A) rendelkezésre áll, a szennyvíz emésztőbe kerül, gáz az utcában található, igény esetén bevezethető. Öntözésre egy kb. 20m-es fúrt kút vizét lehet használni, továbbá egy tüzivíz tárolót is kialakítottak.

Kb. 3 km-re található a Gyopárosfürdői Gyógy- Park- és Élményfürdő mely kiváló lehetőség a kikapcsolódni, pihenni, gyógyulni vágyók számára.

További információért keressen bennünket bizalommal.

Város:
Megye:
Ország: Magyarország
Nyissa meg a Google Térképen
Ingatlanazonosító: 20226
Ár: 98.000.000 Ft
Ingatlan alapterülete: 640 m2
Telek alapterület: 57.000 m2

Írjon, visszahívom!

Ön mikor érne rá?
  • Részletes kereső

    0 Ft -tól eddig: 50.000.000 Ft

    További keresési lehetőségek

Hasonlítsa össze a hirdetéseket